Heb je na het lezen van deze website nog vragen, opmerkingen of wil je iets kwijt, mail me dan gerust voor nader contact !  Mocht je twijfelen om dat te doen, dan kan ik je alleen maar zeggen dat mailen je echt tot niets verplicht.  Dus contact leggen met SM Meester Tiemo zou ik zeker je niet afraden als je BDSM echt een kans wilt geven. Voor mailcontact zie :  meestertiemo @ gmail.com     (maar dan zonder spaties) 


Het leven is echt te kort om verborgen SM fantasieƫn voor altijd verborgen te houden...


En mocht je gewoon een losse vraag hebben over BDSM, dan kan je mij ook mailen, en zal ik proberen daarop antwoord te geven. Uiteraard weet ik niet alles over BDSM, zeker niet zelfs, maar ik kan wel een goede poging wagen natuurlijk. Alleen is het niet mijn bedoeling om eindeloos lang te gaan mailen met iemand die ik nog nooit ontmoet heb in het echte leven. Op een gegeven moment is een vraag beantwoord, dan wel dat we beter kunnen afspreken om face-to-face eens nader kennis te maken. 

 

SM Dating in het algemeen 


Via internet zijn er heel veel website's om contacten te leggen met anderen voor SM. Helaas zijn veel van die website's gewoon niet serieus te nemen en vaak opgebouwd met allerlei nep-profielen. In het algemeen blijkt ook dat de SM wereld geen grote wereld is, en dat het voornamelijk mannen zijn die zich het meest voorstellen met een serieus te nemen profiel. Maar ja, dan weer de vraag welke van die profielen dan nep zijn, en welke niet. 


Er is in Nederland wel een Vereniging op SM gebied met de naam VSSM, en die Vereniging houdt regelmatig bijeenkomsten. Maar als nieuweling heb je daar vaak weinig te zoeken. Dan moet je eigenlijk al de nodige SM ervaring hebben en meegaan met andere mensen die er ook al ervaring mee hebben. Dat is althans wat ik hoor en zelf heb gezien ervan. Het is niet zo dat je (als nieuweling) dan aan iedereen wordt voorgesteld daar door de leiding van de Vereniging. Vaak moet je het daar zelf maar een beetje uitzoeken. En zelfs mensen met SM ervaring zijn lang niet altijd erg enthousiast over de VSSM, maar dat is even een ander verhaal. Maar hoe dan ook, het is al heel wat dat er een officiĆ«le vereniging voor SM bestaat in Nederland. 


De twee meest gewaarderde website's op het gebied van SM dating, dat zijn Fetlife en BDSM Zaken. Fetlife is minder geschikt om nieuwe contacten te zoeken, maar meer een website om je beter te verenigen met SM-ers die je al kent (bijvoorbeeld om dingen samen te gaan doen op SM gebied, of op andere gebieden). 

BDSM Zaken is wel beter geschikt om nieuwe contacten te zoeken (waarbij je kan selecteren op leeftijd, regio, sub, dominant, e.d.) , maar kan je als nieuwe vrouw daar nog weleens bedolven worden onder de berichtjes van mannen die SM contact met je zouden willen hebben. 


mijn emailadres :  meestertiemo @ gmail.com    (maar dan zonder spaties)