WIE IS SM MEESTER TIEMO ?

MEESTER IN SM WERELD
SM-DOMINANT
MEESTER-TIEMO-VOORSTELLING
+SM ACHTERGRONDEN MR. TIEMO

SM-Achtergronden van SM Meester Tiemo


Ik ben nu 60 jaar en sinds een jaar of 15 jaar actief met BDSM bezig. Ik woon in de regio Midden-Oost Nederland, en ik ontvang regelmatig vrouwen die zoekende zijn naar SM-ervaringen. Hierbij is mijn uitgangspunt dat het voor de bezoekende vrouw echt goed moet aanvoelen. Misschien niet echt het hele zware werk, maar ook niet het hele softe. Sowieso doe ik op SM-gebied niet aan dingen met naalden, bloed, brandmerken, verdovende middelen, vieze toestanden, optakelingen, ademcontrole, luiertoestanden, en andere extreme SM-vormen.  Overigens vraag ik geen geld voor mijn diensten.

Mijn doel binnen SM-sessie's is om SM-slavinnen zo goed en zo veilig mogelijk van BDSM te laten genieten. Daarbij staat mijn plezier zeker niet voorop, en richt ik mij zoveel mogelijk op het belang van de vrouwen die mij voor BDSM bezoeken. 

Binnen de normale en softere SM-mogelijkheden probeer ik wel het uiterste te halen uit onderdanige vrouwen, waarbij ik hoop dat hun fantasieën zo goed als mogelijk door mij tot leven worden gebracht. Zie meer van mij bij :  www.sm-meester-tiemo.nl 


Natuurlijk zal een BDSM sessie die ik leid niet gaan lijken op een theekransje of zo, en gaan de dingen binnen een SM sessie wel zoals ik wil dat ze gaan. Laat daar even geen misverstand over zijn. Maar binnen een SM sessie is het ook wel weer zo dat ik zogeheten zachte overgangen hanteer. Dus dat ik de dingen qua sterkte altijd wel opbouw, zodat een onderdanige altijd nog de kans krijgt om aan te geven dat bepaalde handelingen niet gewenst zijn of te zwaar worden. Daarom gebruik ik ook geen mondtape of een mondgag als ik vrouwen nog niet zo heel goed ken. En uiteraard zal ik een ingevulde Sublijst van iemand (ruim) voor een sessie altijd heel goed bestuderen.


Zoals het ook hoort bij SM, is ook bij mij de onderdanige uiteindelijk wel de baas, en wil ik dat onderdange vrouwen zich bij mij volledig veilig voelen.

Uiteraard hanteer ik een 100% discretie beleid. Daarmee bedoel ik dat wat ik met iemand doe altijd tussen ons zal blijven. Ik heb ook sessie's gedaan met een enigszins bekende persoon, maar wie dat was dat ben ik al weer lang vergeten.. (en dat blijft ook zo !).

Verder over mij als SM Meester 

 

Ik ben van gemiddelde lengte, een kilo of 8 te zwaar, maar verder zonder al te veel zichtbare gebreken. Ik heb gelukkig altijd wel aan sport gedaan, en verder nooit veel gedronken, niet gerookt en al helemaal niet aan drugs gedaan. Ik heb geen grijs haar en loop niet moeilijk of zo, dus omschrijf ik mezelf maar als vrij gemiddeld qua verschijning.


Naast mijn werk heb ik verder weinig verplichtingen, ook niet op sociaal gebied, en heb vrij goede mogelijkheden om af te spreken voor SM. Mijn SM ruimte is redelijk eenvoudig, maar voldoet heel goed en is sfeervol. Vaak doe ik ook aan SM in mijn woonkamer. Daar is voor sommige handelingen wat meer ruimte als in de SM-ruimte. En ja, natuurlijk gaan dan de gordijnen en luxaflex wel heel goed dicht..


Als ik iemand langer ken als onderdanige, dan kan ik wel afwijken van bepaalde uitgangspunten (maar dat uiteraard alleen in onderling overleg). Voor beginners en nieuwe onderdanige vrouwen maak ik daar echter nooit een uitzondering op. Mijn ervaringsgebied ligt op diverse SM niveau's (van soft tot hard, maar niet snoeihard). In dat gebied heb ik met ongeveer 55 vrouwen iets van 130 leuke SM sessies gehad. Juist door deze ervaringen ben ik daarom best wel geschikt (al zeg ik het zelf) om vrouwen wegwijs te maken in de SM-wereld.


Ik heb niet enorme voorkeuren wat betreft het soort SM-onderdanige vrouwen.  Laten we zeggen dat mijn fantasie met BDSM en vrouwen zich bevindt tussen de 50 kg en 90 kg, en tussen de 23 en 60 jaar. Afspreken met vrouwen tussen de 18 en 22 jaar is voor een SM sessie is wel mogelijk, maar dan alleen met een goede kennis-making vooraf. Maar nu neem ik aan dat vrouwen onder de 23 jaar zelf ook liever een SM-Meester zoeken van maximaal 45 jaar. De gemiddelde leeftijd van vrouwen die ik voor BDSM ontvang ligt meestal rond de 40-45 jaar. 

 

Daarnaast vind ik het wel belangrijk dat een vrouw geestelijk stabiel overkomt. Ik ben niet echt de persoon om iemand met zware jeugdtrauma's of een misbruik-verleden geestelijk vooruit te helpen met SM. Daarvoor zijn mijn sociale vaardigheden gewoon niet goed genoeg. Maar alle begrip en respect voor zij die dat wel kunnen trouwens. 


Meer over mij kan je lezen in het hoofdstuk INTERVIEW MET MEESTER TIEMO.

In dat interview ga ik nog wat dieper in op sommige SM zaken, SM doelstellingen en SM achtergronden van mezelf.

  


SM-MASTER-DOM
SM-MEESTER-VERTELT -OVER-BDSM
BONDAGE-VASTGEBONDEN-SPANNEND
MEESTER TIEMO GOED
PRETTIGE MEESTER ZOEKEN
veilige sm beleving

Mijn stijl als SM Meester


In de loop der tijd als Meester ontwikkel je een eigen SM stijl. Je stoot dingen af die niet bij je passen, en neemt dingen tot je spel die je interessant vindt. Maar belangrijk is ook dat je je als  meester niet teveel vastpint op één soort SM spel. Je moet natuurlijk wel een beetje allround bezig kunnen zijn, maar ook je eigen grenzen blijven behouden. Als je dingen gaat doet die te ver van je afstaan, dan ben je teveel aan het toneelspelen. Of krijg je misschien wel nachtmerries van huilende slavinnen of zo. Dat moet je uiteraard niet willen (als dat je ding niet is tenminste). 

Maar om een lang verhaal niet té lang te laten duren, kan ik zeggen dat mijn SM voorkeur als Meester ongeveer als volgt in elkaar zit ;


Pijn-SM :             van soft tot medium  (15% tot 85% qua zwaarte)

Discipline-SM :  van soft tot wat meer (0% tot 45% qua zwaarte) 

Lust-SM :             van soft tot medium  (0% tot 70% qua zwaarte)


Dus binnen de SM vormen is de Discipline-SM de vorm die ik het minst zal nastreven, of die ik het minste belangrijk vind. Voor mij is Discipline-SM zeker een goed bindmidel of goede basis om tot een geslaagde SM sessie te komen. Je zal mij echter niet snel horen schreeuwen en schelden tegen een onderdanige vrouw. Iemand echt beledigen is ook niet zo mijn ding.


Tijdens een SM spel mag ik de diverse SM vormen graag in elkaar laten overlopen, en daarmee varieën, zodat een SM sessie verrassend blijft. Als je overgaat van de ene handeling naar een andere, dan kan iemand ook even bijkomen (als je al ergens van zou moeten bijkomen). 


Hopelijk heb ik nu mezelf zo goed mogelijk omschreven en weet wat iemand van mij als SM meester kan verwachten. SM is voor mij een uitdaging, en makkelijk zal ik je het niet gaan maken tijdens een sessie, maar verder is SM voor mij geen grove en ruwe bedoeling. Ook is SM voor mij geen  kwestie als "jij bent niets en ik bepaal het allemaal wel even voor je".

SM is voor mij een beleving die wel altijd nog samen doen, maar daarin dan ieder onze eigen "rol" hebben, waarvan we hopelijk beiden erg genieten ! 

Wat je van mij zeker wel mag verwachten is dat ik zorg voor een ontvangst in een normale sfeer, in een normaal huis en in een normale buurt. Goede hygiëne en zeer discrete omgangsvormen, waarbij ik jouw werkelijke naam niet eens hoef te weten. 

Voor de SM heb ik uiteraard de beschikking over heel veel speelgoed en hulpmiddelen, en doe de SM in een zeer sfeervolle omgeving, met passende achtergrond muziek, e.d.  

En verder ben ik niet alleen geinteresseerd in jou als SM object, maar ook als mens en vrouw. En verder kan ik je eventueel ophalen van een station, mocht eigen vervoer een probleem zijn. 

En tenslotte kan ik je zeggen dat het voor mij belangrijk is dat je met een goed gevoel komt voor een BDSM ontdekking, maar ook met een goed gevoel weer naar huis gaat. En ja, dan hopelijk ook met een heel groot plezier terugkijkt op de sessie !