SM DATING MET MEESTER TIEMO

+SM DATE CONTACT MET MEESTER TIEMO

Als je een SM date wil 


Als je eens zou willen afspreken als beginner met een SM Meester voor BDSM, dan wil ik daarin natuurlijk graag iets voor je kunnen betekenen. In dat geval moet je mij gewoon even mailen, en dan blijkt vanzelf wel of het zin heeft om verder te gaan dan alleen te emailen.

Je hoeft geen SM ervaring te hebben om met mij aan SM dating te doen, maar het is natuurlijk geen probleem als je al wel SM ervaring hebt. Vrouwen zonder ervaring hebben wel altijd iets speciaals, vind ik dan. 

Als je met mij afspreekt, dan kan ik misschien jouw gedroomde SM partner zijn, of misschien juist niet. Dat blijft natuurlijk een persoonlijks iets. Waar je wel zeker van kan zijn is dat ik jouw wensen en grenzen heel serieus zal nemen. Ik zal ook alle veiligheidseisen strak in de gaten houden. Net zo min als jij, wil ik na afloop van een SM sessie daar geen naar gevoel aan overhouden. Ik ga mijn uiterste best doen het jou naar je zin te maken, en je hopelijk het maximale SM gevoel te geven wat je zoekt. Meestal lukt me dat vrij goed, maar... 100% zekerheid kan ik je natuurlijk nooit geven. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je toch te nerveus bent of dat we totaal niet bij elkaar blijken te passen. Gelet op de vele tevreden vrouwen die je voorgingen, zou ik zeggen.. "probeer me gewoon eens uit" , dan komt het best wel goed met een kennismaking ! 
Hoe en waar afspreken voor SM ?  (eerste keer)


Als we met elkaar gemaild hebben, dan komt er natuurlijk een keer een moment om het contact een serieus vervolg te geven. Je hebt tenslotte niet voor niets met mij contact gezocht mag ik aannemen. Maar in het echt afspreken is natuurlijk nog een hele stap. Je kunt het beste daarbij gewoon jouw gevoel volgen, en mij aangeven waar je zelf het beste gevoel bij hebt.


Om af te spreken (voor SM-Dating) kan ik je drie mogelijkheden geven, namelijk ;


-  In buurt waar ik woon afspreken in een bekend hotel tussen 17.00 uur tot 00.00 uur. In dat hotel zijn er diverse zeer geschikte kamers waar je een (lichte) SM sessie kan houden. We kunnen elkaar dan vooraf nog in een relaxte sfeer ontmoeten, en er dan ieder nog vanaf zien (als we daar een reden voor hebben, dat kan nu éénmaal gebeuren). Ik kan de kamer dan vooraf "SM-klaar" maken, en dan weten we na afloop al veel meer van elkaar. Een volgende keer kunnen we dan gewoon bij mij afspreken. We kunnen ook afspreken in een willkeurig hotel bij jou in de buurt, maar dan is het altijd maar afwachten of de kamer wel geschikt is voor SM.

Een voordeel van afspreken in een hotel is dat jij en ik heel anoniem kunnen blijven. Mocht het bij één keer blijven, dan weten we nooit elkaars namen, adressen, enz.   


-  Eerst afspreken op een neutrale plaats hier vlak in de buurt, om daarna (als we dat beiden willen) door te gaan naar mijn huis, om daar ook een sessie te gaan doen. Dat heeft iets heel praktisch, en je zit er toch niet aan vast als je twijfels krijgt. En nog steeds kan je daarbij geheel anoniem blijven. De methode gebruik ik trouwens het meeste, ook omdat vrouwen daar vaak de voorkeur aan geven. Van uitstel komt nog weleens afstel, en als we toch al zover gekomen zijn om elkaar te zien, dan is het eigenlijk wel zo handig om maar meteen "Het" te gaan doen. 


-  Eerst elkaar ontmoeten zonder de mogelijkheid om daarna SM te gaan doen met elkaar. Dat kan zijn bij een hotel in de lounche, of in een café, op een terras, bij een station, enz.

Dan kunnen we later wel of niet gaan afspreken voor een SM sessie hier bij mij thuis, maar dat "later" is dan niet meer op dezelfde dag. Daar gaan we dan later nog over mailen.

 Andere opmerkingen


Ik vraag trouwens vooraf wel altijd om een telefonische bevestiging van je.

Dat moet gewoon i.v.m. fakers, mannen die zich voordoen als een vrouw, enz. Je kan dan wel anoniem of afgeschermd  bellen. Ik hoef vooraf nooit een gezichtsfoto van je te zien. Sowieso maak ik geen foto- of filmopnamen van een sessie. Daarvoor is het trouwens ook veel te donker, maar ik heb er ook geen behoefte aan. De zelf herinneringen zijn altijd veel mooier. 

Oh ja, afspreken voor SM zonder dat ik een sublijst heb gezien van je, dat doe ik nooit. Anders sta ik teveel "op goed geluk" dingen te doen, en daar heb ik beslist een behoorlijke hekel aan.VEILIGHEID BDSM DATING
WEBSITE-OVER-SM
SM-SPEL-OVERGAVE
LEREN-KLEDING-BDSM
SM DATING WEBSITE's

Mogelijkheden voor SM dating 


Als ik éénmaal een SM kennismakings sessie heb gehad met iemand, dan zijn er na die eerste date veel mogelijkheden om af te spreken. Het is maar net wat je met z'n tweeën samen wilt. Afspreken bij mij, dat is sowieso altijd wel mogelijk. Ik word meestal niet gehinderd door sociale verplichtingen of mensen die zomaar ineens voor de deur staan (en zo ja, dan gaat de bel uit en blijft de deur gewoon dicht).

Dating voor SM kan bij mij eigenlijk de hele dag wel, hoewel mijn voorkeur wel uitgaat voor de avonduren, maar dat is alleen maar een voorkeur. Afspreken vanaf 11.00 uur in de ochtend is ook gewoon een echte mogelijkheid.


Maar je kan ook denken aan allerlei andere dingen om te doen binnen de SM. Dan denk ik niet alleen aan dating op een SM party of een SM bijeenkomst, maar ook aan dingen doen op straat of ergens in de natuur buiten. En natuurlijk is een date in een hotel altijd wel mogelijk.

Je kan ook nog denken aan een dagje Veluwe in combinatie met een SM sessie, waarbij je dan allerlei opdrachten gaat krijgen voordat de sessie begint.


Natuurlijk is het wel een voordeel als je in de buurt woont van Arnhem-Ede, maar zelf heb ik een auto die ons overal kan brengen als jij geen auto hebt. En dan hebben we ook altijd nog de trein of het openbaar vervoer. Hier vlak bij is een station, dus ook dat geeft veel mogelijkheden.


Als we elkaar wat beter kennen, dan is afspreken met andere SM-ers erbij misschien een mogelijkheid, maar dat kunnen we beter bewaren voor later als we elkaar op SM gebied echt wat beter kennen.


Tenslotte is afspreken bij jou thuis ook nog mogelijk, maar het spreekt voor zich dat ik dan eerst wel in de ruimte wat dingen wil klaarzetten.