Foute SM Zaken
foute sm meesters
foute sm handelingen
verkeerde sm bedoelingen

  FOUTE SM ZAKEN EN SM MEESTERS 

Foute bedoelingen binnen de SM


Overal waar mensen met elkaar omgaan, daar gaan dingen wel eens mis. In de SM wereld is dat niet veel anders. Soms gaat dat onbedoeld en per ongeluk, soms doet men zich anders voor dan men is, en soms zijn mensen echt verkeerd bezig en/of hebben ze slechte bedoelingen met onderdanige vrouwen.

Gelukkig komen pooier-achtige toestanden in de SM wereld niet vaak voor. Daarvoor ontbreekt ook vaak het motief en zijn de meeste vrouwen die aan SM doen vaak ook ouder dan 25 jaar. Daarom is de SM wereld niet direct het "jachtterrein" van de kwaadwillende pooier. Bij gebrek aan SM-ervaring vallen dergelijke types ook meestal wel snel door de mand bij onderdanige vrouwen.

Het wordt wat anders als mannen met SM ervaring én met foute bedoelingen op zoek gaan naar SM partners. Dan kan je denken aan bewuste mishandeling zonder dat dit de bedoeling is van de onderdanige vrouw. Gelukkig kan ik zeggen dat ook dit soort zaken niet vaak voorkomen. Dergelijk gedrag valt immers onder een strafbaar feit, en dat weerhoudt normaal gesproken ook wel mensen (mannen in dit geval) ervan om over SM grenzen te gaan van onderdanige vrouwen. Ook al zullen bepaalde zaken minder goed juridisch te bewijzen zijn, dan nog zitten de meeste mensen niet te wachten op aangifte's vanwege mishandeling, e.d.Tip's voor vrouwen die een SM Meester zoeken


Om zo veilig mogelijk om te gaan met situatie's als SM onderdanige, zou ik de volgende tips willen geven aan de beginnende SM vrouw ;


-   Houd het in eerste instantie anoniem tijdens contact met een SM Meester. Gebruik een emailadres waar niet je echte naam in staat, en geef niet teveel prijs over jouw privé-gegevens. Bij eventueel telefonisch contact kan je het beste een apart prepaid GSM nummer gebruiken (dat je alleen gebruikt voor SM zaken).


-   Als je wilt afspreken met een man voor SM, dan is het aan te raden om eerst eens kennis te maken op neutraal terrein. En als je dat niet snel genoeg gaat, dan kan je overwegen om een eerste SM ervaring in een hotel te laten plaatsvinden. Als het goed is zal een meer ervaren SM Meester zijn plekken wel kennen in bepaalde hotels (waar je redelijk goed een keer aan SM kan doen op een goede discrete manier). In een hotel ben je immers altijd wel redelijk dicht in de buurt van andere mensen. Vaak kom je na één voorzichtige afspraak met iemand al veel meer te weten over iemand zijn motieven om aan SM te doen. Eventueel kan je ook afspreken op een SM-bijeenkomst met iemand. 


-   Als je afspreekt met iemand die je nog niet heel goed kent, dan kan het geen kwaad om je privé-gegevens nog niet prijs te geven. Mocht de afspraak niet tot een vervolg leiden, dan is het natuurlijk wel een groot voordeel dat die andere persoon jouw privé-gegevens niet kent. Beter is om bij eerste bezoeken met iemand geen gegevens mee te nemen waar jouw privé-gegevens op staan (zoals een ID, rijbewijs, enz.). Een duik in je handtas wanneer je vastgebonden bent (in een andere kamer) is tenslotte zo gemaakt.


-   Het kan ook geen kwaad eens te informeren naar de referenties van een zich ervaren noemende SM Meester. Als iemand zegt veel ervaring te hebben met SM, dan zou het toch zo moeten zijn dat hij ook namen kan noemen van SM partners die hem kennen (met in achtneming van privacy natuurlijk). En als toekomstige onderdanige vrouw/slavin kan je best wel doorvragen naar de SM achtergronden van een SM meester. Als die persoon dan niet verder komt dan wat vage en stuntelige antwoorden, dan is het waarschijnlijk beter om er toch maar vanaf te zien.   


-   Wanneer een man niet vraagt naar jouw SM doelstellingen, dan is dat ook geen aanbeveling om met die man verder een SM sessie af te spreken. Je niet verdiepen in jouw toekomstige SM slavin, dat is een slecht voorteken.


-    Wanneer een eerste SM date in beeld komt met SM Meester, dan kan je altijd voorstellen iemand mee te nemen als beveiliging. Ook al ben je dat dan misschien niet daadwerkelijk van plan, je kan het wel voorstellen om te kijken hoe die man daar dan op reageert. Als hij daar niet voor openstaat, dan is dat geen goed voorteken. Overigens hoeft een beveilier erbij niet te betekenen dat die persoon ook persé in dezelfde ruimte aanwezig zal zijn als waar de SM zich afspeelt. Als dat wel zo is, dan kan dat een soort van geremd gevoel geven bij de onderdanige.  Maar dit even terzijde.

 

bdsm ontdekking
ik wil sm slavin zijn
slavin vastgebonden op stoel
goede sm website
sm opdrachten
ik zoek een meester sm
sm onder goede toezicht
sm en veiigheid

Onveilige SM zaken


Hoe goed de wederzijdse bedoelingen ook mogen zijn als het aankomt op SM, het is altijd beter elke vorm van veiligheid nooit uit het oog te verliezen. Zo moet een onderdanige het altijd melden als er sprake is van lichamelijke zaken bij haar/hem die van belang kunnen zijn, zoals gebruik van medicijnen, bloedarmoede, suiker-ziekte, enz.

De dominant op zijn/haar beurt moet zich altijd realiseren dat er wel sprake is van een levend wezen, en dat die persoon zich in een vreemde omgeving bevindt, en dat iemand met b.v. een blinddoek op niet kan weten dat er ergens een scherpe schroef of rand zit. Dat soort dingen kan je ook beter voorkomen.


Verder gelden er ongeschreven (maar wel belangrijke) SM regels om altijd rekening mee te houden. Denk hierbij aan dingen als het geboeid iemand op een trap laten lopen. Dat is echt onveilig, want zo iemand kan zich niet redden als die hij of zij zou struikelen. En dat geldt ook voor het lopen op een trap met een blinddoek op.

Als je iemand vastbindt aan een kruis of tegen de muur, bindt dan als laatste haar voeten vast, en maak deze als eerste los. Als je namelijk (wat voor de hand ligt) eerst iemand zijn handen losmaakt, en zij is (direkt na de sessie) nog niet goed ter been, dan kunnen daar ongewenste valpartijen uit voortkomen.


Ga er bij SM ook altijd (voor alle zekerheid) vanuit dat iemand kan vallen als deze een blinddoek opgeeft of geboeid is. Ook een touw of een polsband kan breken, en wat dan ? Zorg er dus altijd voor dat je in de buurt blijft en dat er geen scherpe of harde voorwerpen in de omgeving zijn van de onderdanige waar hij/zij op zou kunnen vallen.


Als je iets met dingen doet waar warmte en vuur aan te pas komt, laat je dan eerst goed voorlichten. Zo zijn er bijvoorbeeld kaarsen die niet geschikt zijn om bij SM te gebruiken, bijvoorbeeld omdat er metaal inzit en deze bij verhitting kunnen inbranden op de huid van een onderdanige.


Bij het gebruik van een mondgag of mondbal moet je ook zeer voorzichtig zijn. Sowieso is het gebruik daarvan bij iemand die nooit aan SM heeft gedaan al totaal niet aan te bevelen. Maar wil je beiden wel een mondgag gebruiken, blijf dan als Meester wel in de buurt van de onderdanige en houdt haar steeds goed in de gaten.


En misschien wel het meest belangrijke. Spreek ALTIJD een STOP-woord af voordat je aan SM gaat doen met iemand. Je kan daarnaast ook nog meerdere tekens afspreken, zoals een seintje dat iemand wel wil doorgaan, maar een bepaald SM onderdeel liever omruilt voor een ander SM onderdeel, of last heeft van een slapende voet of zo en even vier tellen losgemaakt wil worden.Sm en discretie


Als je aan SM wilt gaan doen met iemand, houdt dan altijd het aspect van discretie en veiligheid in de gaten. Buren (vooral die met kleine kinderen) zitten natuurlijk niet te wachten op het mondeling kunnen volgen van jouw SM sessie. Als een ruimte of een huis niet geschikt is voor SM, dan is dat nu éénmaal zo, en moet je zoeken naar alternatieven en niet iets gaan doorzetten wat niet haalbaar is.

Wil je in de buitenlucht aan SM gaan doen, dan moet je wel heel erg oppassen geen toevallige wandelaar tegen het lijf te lopen. Wat dat betreft is Nederland echt een heel klein land met heel veel bewoners per vierkante km. Overal kunnen (en zullen vaak ook) wandelaars opduiken uit allerlei onverwachte hoeken en gaten. Als je al SM-achtige dingen buiten wilt doen, dan kan je dat beter in de avond doen (als het al donker is) of kan je beter eens kijken naar de mogelijkheden die daarvoor worden aangeboden op internet. Denk hierbij aan vakantiehuisjes die voor SM doeleinden worden verhuurd.


Laat je ook nooit verleiden met SM zaken tot het nemen van risico's als je daardoor betrapt kan worden. Als je zelf met kleine kinderen ergens loopt, dan wil je tenslotte ook niet geconfronteerd worden met de sexuele uitspattingen van een iets te enthousiast stel.

Zorg ook altijd voor gordijnen, rolluiken of luxaflex waar je kwa discretie 100% op vertrouwen kan, en test dat ook eerst uit als de toevallig passerende wandelaar. 

is sm iets voor mij
onderdanige meisjes sm
is sm raar
sm wereld ontdekking
sub sm
sm voor ondeugende vrouwen

Foute SM Meesters


Natuurlijk heb je binnen de SM wereld Meesters rondlopen die wat beter geschikt zijn om Meester te zijn, dan andere mannen. Maar dat geldt ook voor slavinnen en onderdanigen. Gelukkig kan je jezelf als SM Meester proberen te verbeteren, of je meer te verdiepen in de SM materie. Het is tenslotte ook geen topsport met een onderlinge competie of zo (dat zou het niet moeten zijn ieder geval). Zolang je als Meester bepaalde slavinnen een goede SM dienst kan bewijzen, dan doe je gewoon mee als SM Meester in de SM wereld. En zolang je daarbij verstandig, veilig, hygienisch en eerlijk te werk gaat, dan is het in alle opzichten gewoon goed. Het is ook geen eretitel of zo, die je alleen mag dragen als je door 20 slavinnen en 20 Dominanten "goedgekeurd bent", of zo.

Het wordt alleen wat anders als je te maken krijgt (als onderdanige vrouw) met SM Meesters die zich niet voordoen zoals ze zijn, of gewoon dingen niet goed doen, of bepaalde zaken uit het oog verliezen. Ik geef hierbij wat voorbeelden van Meesters waar je niet blij van wordt als je die tegenkomt ;-   De onderdanige Meester


Ik heb het dan over Meesters die SM wel leuk vinden om te doen, maar dan eigenlijk alleen om zelf onderdanig te zijn aan een dominante vrouw. Via het afspreken met een onderdanig vrouw hopen ze een dergelijke vrouw te vinden, dit omdat vrije dominante vrouwen heel moeilijk te vinden zijn. Ze hopen op die manier de betreffende vrouw na één sessie genoeg wegwijs gemaakt te hebben om het "dominante-stokje" over te nemen. Of ze zien de onderdanige vrouw meer als onderdeel van een soort van netwerk om dan te vinden waar ze eigenlijk naar op zoek zijn. Het is geen schande dat deze mannen het zo benaderen, maar tot een echt goede sessie zullen deze mannen meestal niet gaan komen met een onderdanige vrouw. En tot een vervolgsessie zal het vaak uiteraard al helemaal niet komen.-   De oogkleppen-op Meester


Hiermee bedoel ik Meesters die een bepaald doel nastreven binnen de SM, maar dit doel gaan opdringen aan een slavin waarmee ze in contact zijn gekomen (wetende dat die vrouw niet geschikt is voor de SM vorm die deze Meester nastreeft). Of dat de kans groot is dat de sessie niet zal slagen vanwege de doelstellingen van beiden die te ver uit elkaar liggen. Dan kan je als Meester beter verder zoeken, of je aanpassen aan de vrouw én ook eerlijk zijn vooraf (dat zijn SM voorkeur waarschijnlijk anders is dan de vrouw zoekt).-   De sex zoekende Meester 


De naam hierbij zegt al genoeg eigenlijk. Dit soort Meesters heeft eigenlijk niets met SM, maar zijn alleen op zoek naar sexuele avontuurtjes. Okee, een dergelijke hobby is mogelijk, maar dan moet je niet daarvoor gaan zoeken tussen vrouwen die specifiek op zoek zijn naar een SM meester (voor SM). Wees dan eerlijk zou ik zeggen, en geef meteen bij het eerste contact al aan waar jouw nadruk ligt als "SM Meester".-   De doorgeslagen Meester


Met dit soort Meesters bedoel ik SM Meesters die echt zijn gaan geloven in een wereld waarij zij als een soort van dominante aap bovenop een apenrots hebben plaatsgenomen, en over niets anders dan SM meer kunnen praten. Nog erger is dat zij ook niet meer openstaan voor de mening van een onderdanige SM vrouw, en nog erger wordt het wanneer zij van mening zijn dat een onderdanige zich totaal moet gaan omvormen naar het leven wat die SM Meester leeft, zonder dat die onderdanige vrouw(en) dit zelf willen. Dit gaat de kant op van "brainwashen" omdat de Meester elke vorm van realiteit uit het oog verloren is. Het is misschien niet persé kwaad bedoeld, en deze Meesters kunnen misschien wel een goede sessie geven. Maar zij moeten gewoon bij het eerste contact al aangeven dat SM voor hen een totale levensvorm is zonder dat andere zaken nog echt van belang zijn. Wees als SM vrouw hierbij altijd jezelf en kap dergelijke contacten af als je dat niet zit zitten. Wat misschien in het begin nog leuk klinkt en lijkt, kan op een gegeven moment wel vervelend gaan worden natuurlijk.-   De stalkende Meester


In een eerste contact met een Meester kan je beter niet teveel van jezelf prijsgeven, zoals je persoonsgegevens. Kijk altijd even aan hoe één en ander zich ontwikkeld, d.w.z. hoe de Meester zich in zijn gedrag opstelt. Het moet niet zo zijn dat een SM Meester zich gaat opdringen aan je en meent je doorlopend lastig te moeten vallen met mails, e.d. Wanneer iemand meteen al geen afstand kan bewaren, dan kan dat later alleen maar nog erger worden. Het moet wel een hobby blijven, of beleving van dat moment. Jij als onder- danige vrouw moet hoe dan ook altijd kunnen bepalen wat je wilt, wanneer je dat wilt, hoe vaak dat mag plaatsvinden, enz. Met andere woorden, SM mag wel een aanvulling zijn op iemand zijn leven, maar het moet geen invulling worden (tenzij de ander dat ook oprecht zoekt natuurlijk).-   De "foute uitspraken" Meester


Als je als onderdanige een SM Meester op "foute" SM uitspraken betrapt, of niet passen bij de SM die je zoekt, dan kan je dergelijke contacten beter snel afkappen. Een man die al meteen (heel ongenuanceerd) iets zegt als "het misbruiken van vrouwen leuk te vinden" (zonder dat hij jou vraagt wat je precies zoekt), dat is geen goede zaak.

Ik heb bij een SM party weleens gekeken naar een soort van ijzeren plaatje wat met schroeven in de vloer zat. Ik vertrouwende de scherpe schroeven niet helemaal waarmee dat plaatje vastzat. Een man die naast me stond zei toen "oh, maar als slavin moet je dat wel kunnen hebben toch ?". Ik ben er toen maar niet op ingegaan, maar dat is dan duidelijk iemand die van SM niets begrijpt. Je voet openhalen aan een scherpe schroef is natuurlijk voor niemand een hobby ! 

En dat geldt ook voor Meesters die al heel snel in emailcontacten sexueel getinte woorden gaan gebruiken, of het woordje "geil" heel vaak gebruiken. Dan kan je het meestal ook wel vergeten voor wat betreft serieuze SM.