Lust-SM

                UITLEG OVER SM EN LUST

De derde SM vorm, de Lust-SM


Tenslotte nog de Lust-SM. Daaronder kan je zien alles wat met erotiek te maken heeft, maar dan uitgevoerd op een SM-achtige manier. Dat kan in combinatie uitgevoerd met Pijn-SM of Discipline-SM, maar het is ook wel mogelijk om aan "gewone" erotiek te doen tijdens SM. Dan is die erotiek een soort van opvulling tussen de SM bedrijven door (maar daar is verder  niets mis mee natuurlijk).

Ook voor Lust-SM geldt dat een SM sessie beslist wel kan worden gedaan  zonder dat er enige Lust-SM aan te pas komt. Met name bij Pijn-SM kan dat heel goed het geval zijn.

Ook is het zeker mogelijk om lust-SM te betrekken bij een SM sessie terwijl de Meester gewoon gekleed blijft. Het erotische gedeelte van de sessie blijft dan beperkt tot de inbreng van speeltjes en eventueel dingen die de Meester met zijn handen doet. Ook hiervoor geldt dat het allemaal afhangt van de wensen en grenzen van de onderdanige vrouw.

Voor sommige vrouwen is Lust-SM de belangrijkste SM vorm, maar voor andere vrouwen geldt het idee dat lust meer iets is om binnen een relatie te doen, en niet met een SM Meeser binnen een SM sessie. Mogelijkheden van Lust-SM


Bij Lust-SM kan je denken aan de min of meer de voor de hand liggende handelingen, zoals intieme sex, pijpen, massage, vingeren, zoenen, beffen, enz. Maar voor een SM liefhebber worden deze handelingen pas interessant als ze worden uitgevoerd in combinatie met andere SM handelingen. Denk hierbij aan bondage of blinddoeken. Maar ook kunnen sexuele zaken zogenaamd worden afgedwongen onder dreiging (of gebruik van) een zweep, en/of in combinatie met een Discipline-SM benadering van een SM sessie. Ook het onthouden van erotiek (of het niet mogen klaarkomen) kan je als een SM vorm zien. Ook een deelname aan een Gang Bang, of een "gedwongen" vrouw-vrouw contact zou je als SM handelingen kunnen zien.


En verder kan je, ter verhoging van de SM sfeer, allerlei andere zaken in een Lust-SM spel inbrengen. Je kan dan denken aan diverse soorten vibrators en dildo's, van klein tot groot, of aan neukmachine's, tril-eitjes, buttpluggen, massage-apparaten, enz.enz. Vaak heeft een SM Meester heeft deze zaken wel in  zijn SM collectie zitten.


Natuurlijk is het bij Lust-SM van groot belang om schonen spullen te hebben en condooms te gebruiken waar dat nodig is.   

Vanwege spam-gevaar heb ik 2 spaties in mijn email staan.

In het echt zijn die er niet.

betrouwbare sm meester lust
rustige sm meester
bdsm meester gedrag
hoe in contact komen met sm meester

Lust-SM als kennismaking met SM


Bijna altijd zie je dat als iemand begint met SM, dan hij/zij dan Lust-SM als eerste zal uitproberen. Voor zowel de beginnende SM Meester als de beginnende Slavin is dat immers redelijk bekend terrein. Je zou dat kunnen noemen de Soft-SM startperiode. Dan kan je eraan wennen om te worden vastgebonden en te worden geblinddoekt, terwijl een ander dan dingen met je doet. Maar op zich kan je dat zeker al SM noemen, niets om je voor te schamen verder. Vaak zal je zien dat als je vaker aan SM gaat doen, er vaak de behoefte komt om meer met SM te gaan doen dan alleen Soft-SM of Lust-SM. Maar zolang dat voorzichtig gebeurd, dan is er natuurlijk niets mis met verdere SM onderzoeken en experimenten.Openstaan voor andere SM vormen (naast Lust-SM)


Als je als onervaren SM slavin ook open staat voor andere SM handelingen, dan is het wel handig als je te maken krijgt met een meer ervaren SM Meester. Die zal normaal gesproken (ik wel tenminste) kijken hoe dingen als een zweep je bevalt. En uiteraard zal hij het zweepgebruik dan wel moeten opbouwen van "super voorzichtig" naar "een ietsje meer". Wat dat betreft is het als onervaren slavin wel handig als je een eerste sessie ondergaat met een wat meer ervaren SM Meester. Zeker als die al diverse vrouwen onder zijn SM hoede heeft gehad, dan is die ervaring wel heel erg handig (voor hem) richting andere vrouwen.


Maar ervaren of niet, een SM Meester moet altijd zich blijven inleven in de SM slavin waar hij op dat moment mee te maken heeft. Dat is weleens lastig schakelen voor hem, bijvoorbeeld als hij kort daarvoor een heel ervaren Pijn slavin op bezoek heeft gehad. Dan is het natuurlijk niet automatisch zo dat de volgende bezoekster ook op dat niveau haar SM plezier wil gaan beleven. Wat dat betreft kan het ook wel onhandig zijn als een SM Meester te veel verschillende soorten SM vrouwen in één periode op bezoek krijgt voor een SM sessie. Dan moet hij namelijk best wel vaak op- en terugschakelen kwa SM niveau.   

Samenvatting Lust-SM


Over Lust-SM valt eigenlijk niet zo heel veel samen te vatten. Zeker niet als het als een soort van tussendoortje wordt gezien tussen Pijn-SM en Discipline-SM in. Maar natuurlijk willen SM Meesters meer halen uit Lust-SM dan het alleen als iets "tussendoor" te zien. Zij komen wat erotiek betreft liever tot een SM-achtig gebeuren waarbij zoveel mogelijk uit de SM slavin wordt gehaald, zodat zij komt tot een zo groot mogelijke SM beleving.


Je kan als SM Meester een stuk meer doen dan alleen iemand "gedwongen" sexuele handelingen te laten uitvoeren (in bijvoorbeeld geboeide of geblind-doekte situatie). Je kan mondeling bijvoorbeeld benadrukken dat zij er enkel en alleen is voor jouw genot, en dat voor klaar te komen zij beslist jouw toestemming nodig heeft, enz. enz. En voor Pijn-SM in combinatie met Lust-SM geldt dat ook. Daarmee kan je ook allerlei Lust-SM effecten of gevoelens versterken of benadrukken, enz.

De mogelijkheden bij Lust-SM zijn vrij groot, zeker als je voorzien bent als SM Meester van de nodige sexspeeltjes, en je combinaties kan leggen met Pijn-SM en/of met Discipline-SM.Tenslotte nog over de diverse SM vormen


Een meer ervaren SM Meester zal proberen te achterhalen (vooraf !) wat een SM slavin zoekt in SM. Natuurlijk zal in de praktijk niet altijd iedere SM sessie tot het maximaal gewenste effect leiden, maar kan je de slaagkansen wel flink vergroten door te werken met een goede Sublijst. Eén van de grootste fouten die je kan maken als SM Meester is aan de slag te gaan met het idee van "we zien wel waar het schip strandt". Je gaat dan ook eerder als Meester een vertwijfelde indruk maken op je SM-partner. En dat is vrij funest voor de SM beleving van de onderdanige. 

En er éénmaal twijfel in je spel sluipt, dan is het ook niet meer mogelijk dat een SM Meester nog kan bijschakelen tijdens een SM sessie. En daarmee bedoel ik dat als je niet meer kan inschatten wat een onderdanige wel of niet leuk vindt, je ook niet meer weet of je de SM nog wat lichter of juist zwaarder kan maken. Je wist immers sowieso al niet meer weet waar je aan toe was met de onderdanige, dus is het bijschakelen (of juist terugschakelen) kwa niveau tijdens een sessie ook niet goed meer mogelijk. En dat vergroot de kans weer op een teleurstellende sessie voor de onderdanige, enz.


Dus kortom, het vooraf weten van welke SM vorm de onderdanige zoekt in SM, en in welke sterkte of op welke manier, dan vergroot duidelijk de kansen op een goede SM sessie. Je kan dan als SM Meester ook beter een plan van aanpak maken (vooraf !), waarbij je je natuurlijk ook niet blind moet staren op vooraf gemaakte plannen. Als iets gewoon niet goed lijkt te werken bij een onderdanige, dan kan (moet..) je uiteraard ook bepaalde handelingen als SM Meester beter afbreken en overslaan. Maar dat is allemaal ook gewoon "logica" en je verstand en gevoel blijven gebruiken tijdens een sessie.   


sex en sm
meesteres en meester
onderdanige vrouw en sm

meestertiemo @ gmail.com