UITLEG SM LUST EN SM EROTIEK

VASTGEBONDEN-GEDWONGEN-SEKS-ONDERGAAN

meestertiemo@gmail.com

LUST BDSM VORMEN MASTER

De derde SM vorm, de Lust-SM


Tenslotte nog een uitleg over de Lust-SM. Daaronder kan je zien alles wat met erotiek te maken heeft, maar dan uitgevoerd op een BDSM-achtige manier. Dat kan in combinatie uitgevoerd met Pijn-SM of Discipline-SM, maar het is ook wel mogelijk om aan "gewone" erotiek te doen tijdens BDSM. Dan is die erotiek een soort van opvulling tussen de SM bedrijven door (maar daar is verder  niets mis mee natuurlijk).

Ook voor Lust-SM geldt dat een SM-sessie beslist wel kan worden gedaan  zonder dat er enige Lust-SM aan te pas komt. Met name bij Pijn-SM kan dat heel goed het geval zijn.

Ook is het zeker mogelijk om lust-SM te betrekken bij een SM-sessie terwijl de Meester gewoon gekleed blijft. Het erotische gedeelte van de sessie blijft dan beperkt tot de inbreng van speeltjes en eventueel dingen die de Meester met zijn handen doet. Ook hiervoor geldt dat het allemaal afhangt van de wensen en grenzen van de onderdanige vrouw.

Voor sommige vrouwen is Lust-SM de belangrijkste BDSM vorm, maar voor andere vrouwen geldt het idee dat lust meer iets is om binnen een relatie te doen, en niet met een SM-Meester of Dominant binnen een SM-sessie. 
Mogelijkheden van Lust-SM


Bij Lust-SM kan je denken aan de min of meer de voor de hand liggende handelingen, zoals intieme seks, pijpen, massage, vingeren, zoenen, beffen, enz. Maar voor een SM liefhebber worden deze handelingen pas interessant als ze worden uitgevoerd in combinatie met andere SM-handelingen. Denk hierbij aan bondage of blinddoeken. Maar ook kunnen seksuele zaken zogenaamd worden afgedwongen onder dreiging (of gebruik van) een zweep, en/of in combinatie met een Discipline-SM benadering van een SM sessie. Ook het onthouden van erotiek (of het niet mogen klaarkomen) kan je als een SM vorm zien. Ook een deelname aan een Gang Bang, of een "gedwongen" vrouw-vrouw contact zou je als SM handelingen kunnen zien.


En verder kan je, ter verhoging van de SM sfeer, allerlei andere zaken in een Lust-SM spel inbrengen. Je kan dan denken aan diverse soorten vibrators en dildo's, van klein tot groot, of aan neukmachine's, tril-eitjes, buttpluggen, massage-apparaten, enz.enz. Vaak heeft een SM-Meester deze speeltjes wel in  zijn SM-collectie zitten.


Natuurlijk is het bij Lust-SM van groot belang om schone spullen te hebben en condooms te gebruiken waar dat nodig is.   

Samenvatting SM / BDSM 


Over Lust-SM binnen de BDSM, kan je zeggen dat je daar van alles mee kan doen binnen de SM. 

Sowieso kan je de "gewone" seks gebruiken als beloning of als een soort van bestraffing (binnen afgesproken grenzen uiteraard), of als een moment van "pauzemoment" tussen 2 SM momenten in. Of gebruiken om de spanning op te voeren, of een duidelijke Dominant / onderdanige verhouding vorm te geven van een vrouw te laten pijpen op een stevige (diepe) manier, of intens, enz. 

En iemand aanraken, strelen, betasten, likken, beloning, masseren, e.d. kan je allemaal ook doen als beloning of als een tussenmoment. 


En buiten het "gewone" kan je op de diverse seksshops natuurlijk van alles kopen om ook het Lust-SM gedeelte van een SM / BDSM sessie spannend te houden, zoals een vibrator, een dildo, of meerdere, of een seksmachine, veertjes, anaalspel, enz.enz. Te veel om op te noemen. 


Bij een Meesteres en een slaaf, kunnen erotische handelingen buiten een BDSM sessie blijven. Bij een Meester en een slavin, zal dit wel vaker voorkomen (ook al is dit nooit verplicht).

En dat geeft een SM-Meester natuurlijk alle kans om daar iets leuks van te maken. Sterker nog, in mijn favoriete spel zal Lust-SM zeker een onderdeel zijn van een geslaagde sessie. Maar alle begrip ervoor als iemand SM eerst een keer wil proberen zonder erotiek daarbij. 


SM GANG BANG BDSM
LUST-SEKS-SM
GEBRUIKT-WORDEN-SM-SESSIE
MASSAGE-SM-LUST
GEDWONGEN KLAARKOMEN SM
LUST-SLAVIN-ZOEKT-MAN
TRIO-2-MANNEN-SM
GEDWONGEN-HARDE-SEKS